Motorinfo.hu - Motoros hírportál

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Csatlakozz közösségünkhöz és légy naprakész!

C°/10°

Új Suzuki Burgman 650

Szerző: triple
2017-07-26 00:00:00
Most már a Suzuki zászlóshajója is megfelel az Euro4 követelményeknek
Hirdetés

A Suzuzki Burgman 650 2017: Hamamatsu maxi robogója amit kéthengeres 638cc merőforrás mozgat most már megfelel az Euro4 követelményeknek. Az új verziót választók jól járnak a frissitéssel mert bár az erőforrás karakterisztikája alig változott közel 15% csökkent az erőforrás súrlódása ami fogyasztás csökkenést is von maga után.

 Suzuki Burgman 650 2017

 Suzuki Burgman 650 2017

Változott elektronikus üzemanyag-befecskendezés. Itt első sorban a levegó vagyis a másodlagos levegő-befecskendezést módosították amivel a levegő útja direktebb lett mint az előző verzióknál ( szellöztetővezeték, katalizátort ).

 Suzuki Burgman 650 2017

A károsanyag kibocsátás értékének javulása nem járt teljesítmény csökkenéssel. Maradt az 55 lóeró és mostantó már karakterisztikát is változtathatunk igényeinknek megfelelően. A Drive egy nyugodtabb míg a Power egy sportosabb vezetést tesz lehetővé. 

 Suzuki Burgman 650 2017

Az esztétika két apróbb területen változott. Az ülés fehér cérnával van varva és a kormányon a karok mostantól feketék. Maradt a két sisakot befogadó 50 literes ülés alatti tároló. 12V töltő és fütőtt markolat. A hátsó háttámasz állítható ( 5cm ), elektromosan behajtható tükrök, sebességmérő és fordulatszámmérő, analóg egészít ki egy multifunkciós kijelzőt. Az ecodrive mutatója világít, ha környezetbarát módban használjuk.

Ezen felül ABS, kézifék és indításgátló a csomag része. Már elvben lehet rendelni három színben: matt szürke, matt fekete és fehér


Hirdetés

Szólj hozzá!

Mielőtt hozzászólnál, kérjük ezt olvasd el.

A Bemutató Rovat Hírei

Sw-Motech 2017 - kiegészítő kinálat modellekre bontva

A kiegészítő specialista rengeteg modellt öltöztetett fel az idén túrázáshoz

Scramber-tracker Ducati Panigale alapokra

Naughty Quadro by Alexey Afanasyev

MV Agusta F4 LH44

Lewis bemutatt új motorját ami akár meg is lehet venni. Igaz csak korlátozott számban.
Hirdetés

Hirdetés

Kapcsolódó termékek: