Motorinfo.hu - Motoros hírportál

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Csatlakozz közösségünkhöz és légy naprakész!

-4°C°/

NOLAN N100-5

Szerző: triple
2017-12-10 00:00:00
Rengeteg fejlesztés és magas minőség jellemzi az új nyítható verziót
Hirdetés

Az új csúcskategóriás N100-5 a felnyitható kategóriában indul útjára és nem is akármilyen felszereltséggel. A gyártó tulajdonképpen mindennel ellátta ami szükséges ahhoz, hogy maximálisan kielégítse egy profi utazó igényeit és olyan újdonságokat is találunk a funkcionalitás területén ami hosszú időre meghatározhatja a kategória jellemzőit.

 Nolan N100-5

A nyitott sisakok rengeteg előnnyel járnak, azonban vannak hátrányaik is. Ezek első sorban a turbulencia területén jelentkeznek. A Nolan az állvédő rész ellipszis elforgatásával nyitott állapotban is jelentősen tudta csökkenti a kellemetlen légörvények hatásait.

Az új sisak plexijének kialakítása fogadja a pinlock rendszert, így a ködben is tökéletesen használható. A túlzó napsütéssel szemben pedig egy lenyitható sötét plexi véd, ami különböző pozíciókban állítható. Anyaga ellenáll a ködképződésnek ( párásodás ), karcálló és UV védelmet is biztosít.

A belső kényelemre is maximálisan odafigyeltek a tervezésnél, mikro-perforált dupla sűrűségű szövetből készült felső rész elősegíti a levegő áramlását a fej felső részénél. A kivehető arcpárnákat úgy tervezték, hogy idő függvényében egyenletes nyomást biztosítsanak.

+ Airbooster Technology segít az optimális szellőzés kialakításában, aminek köszönhetően a levegő áramlása irányítható azokra a területekre ahol a legnagyobb szükség van rá. Az állon kialakított szellőző megfelelő mennyiségű levegőt biztosít a szájnál és segít a ködképződés megakadályozásában, míg a sisak hátulján található szellőzőnyilasok aktívan vezetik el a bent felgyülemlett meleg levegőt.

A Microlock2 rendszernek köszönhetően a sisak önkéntelen nyitása nagy mértékben csökkenthető, a rendszert olyan anyagokból alakították ki ami növeli a biztonságot. ( hőre lágyuló műanyag és alumínium ). 

A sisak kialakítása lehetővé teszi a N-Com kommunikációs rendszer telepítését, ami innovatív ESS (Emergency Stop Signal ) programmal készül.

A Nolan N100-5 XXS és XXXL közötti méretben kapható.

Forgalmazó : Euromotor Kft


Hirdetés

Szólj hozzá!

Mielőtt hozzászólnál, kérjük ezt olvasd el.

A Bemutató Rovat Hírei

Benelli 752S, 402S és BN 125

Újra támad az Oroszlán

Új MRA plexik készültek

Több új modellhez

YZF-R1M és YZF- R1 2018

Frissített verzió érkezik a Yamaha csúcs motorjából

Capit fűthető ruházat

Most már nem csak a versenygumik melegednek tökéletesen az olasz gyártónak köszönhetően
Hirdetés

Hirdetés

Kapcsolódó termékek: