Motorinfo.hu - Motoros hírportál

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Csatlakozz közösségünkhöz és légy naprakész!

20°C°/32°

Stabilizálodik az Mv Agusta helyzete

Szerző: triple
2017-07-25 00:00:00
Orosz befektetői csoport áll be Castiglioni mögé
Hirdetés

Az MV Agusta az elmúlt évben rengeteg dolgozott, hogy pallettáját újra gondolja és valóban különleges és prémium kategóriás motorokkal jelenjen meg a piacon. Amikor a folyamat elkezdődött a Mercedes nyújtott anyagi támogatást a változások kivitelezéséhez. Akkor 25 %-os részesedést szereztek az olasz gyárban amit a tulajdonos Giovanni Castiglioni az elmúlt időszakban elkezdett visszavásárolni. Az okok nem teljes egyértelműek bár vannak pletykák de az tény, hogy a tulajdonos nem akarta, hogy további tulajdonrészt szerezzen az autógyártó.

Igy azonban meggyengült a cég pénzügyi helyzete és bár folyamatosan olyan gyári kommunikáció volt, hogy minden rendben van a piaci szereplők úgy tudták befektetőket keresnek az MV-nél.

MV Agusta RVS #1 Unveiling from Circular on Vimeo.

Most végre meg is találták Comsar Invest személyében aki tőkeemelést hajt végre a cégcsoportnál és igy újra stabilan mehet tovább a gyártás és a fejlesztés.

Ez nekünk motorosknak igazi öröm mert az MV véleményünk szerint is jó utat jár és kár lenne ha erőforrás miatt le kellene térnie róla. A termékek és a fejlesztői csapat is sokat változott és valóban sokkal izgalmasabb és minőségibb termékekkel van már jelen a gyár a piacon.  

A Comsar részéről Timur Sardarov személye az érdekes aki egy nagy Orosz dinasztia képviselője és az olajiparban érdekelt.  Nyaliatkozatában kiemeli, hogy „MV Agusta számunkra a legismertebb márkák egyike a motorkerékpár iparban. A cég, amely az elmúlt öt évben jelentős beruházásokat hajtott végre a termékfejlesztés. A jelenlétünkkel a menedzsment célja,hogy az MV Agusta az elkövetkező években, megerősítse pozícióját a szuper prémium motorkerékpár-gyártó kategóriában. "


Hirdetés

Szólj hozzá!

Mielőtt hozzászólnál, kérjük ezt olvasd el.

A Magazin Rovat Hírei

Csődgondnokság alá került a Touratech

Dán lapértesülések szerint a német gyártó sajtóközleményben tudatta, hogy fizetésképtelen

Talmácsi Gábor a BMW Motorrad Magyarország Márkanagykövete

Talmácsi Gábor gyorsaságimotor-versenyző a 2007-es MotoGP 125 cm3-es kategóriájának világbajnoka idén egy vadonatúj BMW G 310 R motorkerékpárt használ.

Elhunyt Ángel Nieto

Ismét elvesztettünk egy bajnokot

Olcsóbb lesz az olaszországi autópálya

Szeptember 15-től a motorosok kedvezményben részesülnek
Hirdetés

Hirdetés

Kapcsolódó termékek: