Motorinfo.hu - Motoros hírportál

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Csatlakozz közösségünkhöz és légy naprakész!

C°/10°

A Bajaj is harcba száll a Ducati részvényekért

Szerző: triple
2017-07-27 00:00:04
Az indiai óriás megszerezné a prémium márkát a VW csoportól
Hirdetés

A Ducati ismét eladó és a piacon már több szereplő is bejelentkezett a prémium márka vásárlása kapcsán. Legbiztosabbnak a Harlem ajánlata tűnt és talán tűnik . Az amerikai motorgyártó frissíteni szeretné portfólióját.

Nem úgy mint a Baja aki már birtokolja a KTM részvények egy jelentős részét és ezáltal van Európai kapcsolata. A cég vezetője optimistán nyilatkozott de semmi konkrét üzenet nem hangzott el. A Baja magas készpénz állománnyal rendelkezik amit hasonló üzleti lehetőségek kiaknázására tart. Vagyis ha akarják készek gyorsan előteremteni a vételárat. Ami jelenleg 1,5 MRD euróra becsül a piac.

A Baja nem rég mutatta be új modelljét a Domin art amit mindenki a Tucati Diavelő kicsinyített koppintásának tart. Ez is mutatja, hogy az indiai cégnek tetszik a Ducati fejlesztési iránya és ami még fontosabb, hogy az indiai vásárlóknak is tetszik még akár másolva kicsiben is.

 Bajaj-Ducati

Azt gondoljuk kevesen vannak a Ducati tulajdonosok között akik jobban örülnének egy Bajaj-Ducati üzletnek mint egy HD-Ducati verziónak. Pedig lehet, hogy az olasz márka így járna jobban. Az indiai piac hatalmas felvevő képességekkel bír és a Bajaj tökéletesen tudná értékesíteni a márkát. 

Szinte biztosan jelennének meg kisebb modellek amiket ezekre a piacokra szánna a Bajaj és amiből jócskán profitálna a Ducati is. Még várnunk kell a végső döntésre ami a VW csoport kezében van és akik a diselgate miatt kényszerülnek megválni néhány értékes befektetésüktől.


Hirdetés

Szólj hozzá!

Mielőtt hozzászólnál, kérjük ezt olvasd el.

A Magazin Rovat Hírei

A Honda újabb csúcsot döntött

Legördült a gyártósorról a százmilliomodik Honda Super Cub

Suzuki GSXR-1000R 2017 Vs Ducati Panigale 1199S 2012

299-nél állva hagyja a Suzuki a Ducatit

SHELL ADVANCE – 2 WHEELS VS GRAVITY

Ducati a gravitáció ellen

Kiszivárogtak az új Z900 RS fotói

Két alap modell biztosan lesz a fotók alapján
Hirdetés

Hirdetés

Kapcsolódó termékek: