Motorinfo.hu - Motoros hírportál

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Csatlakozz közösségünkhöz és légy naprakész!

-4°C°/

Mogli az utazó macsek

Szerző: triple
2017-12-15 00:00:00
Kevés cica utazza át a világot motoron
Hirdetés

Újra péntek, ennek a hétnek is vége. Arról nem beszélve, hogy az évből is alig maradt pár hét. Pörgeted a mókuskereket és egyszer csak azt veszed észre, hogy nyolcvan éves vagy és ha hátranézel nincs más mögötted csak egy munkával eltöltött élet.

Ilyesmi csípődött be Martin Klauka 31 éves fejében amikor fogta magát és felmondott a munkahelyén majd augusztus 24-én a németországi Rosenheim városában feldobozolta a 750-es Honda Africa Twin-jét és céltalanul nekiindult a nagyvilágnak. Célja nem de társa szerencsére már ekkor is volt. Martin ugyanis egy korábbi túráján talált egy beteg, pár hónapos kiscicát az utcán. Állatorvoshoz vitte ahol a farkát sajnos már nem de az életét sikerült megmenteni. Így került Mogli is a fedélzetre akiről hamar kiderült, hogy kedvére van a motorozás. Nagyobb tempónál bebújik a számára fenntartott tanktáskába amit Martin rá is szokott cipzározni.

Annyira kényelmesen elvannak így, hogy Mogli majdnem átaludta Iránt.

Merthogy az augusztusi indulás óta 3 hónap alatt 12 országon át eljutottak egészen Dubaig. Persze ahogy az lenni szokott kismillió akadállyal és kihívással kellett megküzdeniük. Volt, hogy a cica órákra eltűnt, ha meg megvolt, renget boltból, étteremből és hotelből dobták ki őket. A Khaleej Times egyesült arab emírségékbeli lapnak Martin a terveikről azt mondta, pár hónap alatt összeszednek annyi pénzt, hogy újra utazhassanak, a cél ezúttal India.

Arra a kérdésre pedig, hogy eddigi kalandjából mit tanult, rövid gondolkodás után ezt válaszolta: “talán a macska szót elég sok nyelven”. Jó, sietve hozzáteszi őszinte hangon, hogy nagyon sok csodálatos emberrel találkozott és amikor igazán bajban volt, mindig jött valaki segíteni.


Hirdetés

Szólj hozzá!

Mielőtt hozzászólnál, kérjük ezt olvasd el.

A Magazin Rovat Hírei

Bevezetik a 80 km/h sebességhatárt az országutakon

Egyelőre csak Franciaországban és 2 éves teszt jelleggel

"The Search"

Rok Bagoros új videója

Kedvezményes havi matrica motorosoknak

Jövő júniustól 2500 forint lehet az új termék ára
Hirdetés

Hirdetés

Kapcsolódó termékek: