Motorinfo.hu - Motoros hírportál

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Csatlakozz közösségünkhöz és légy naprakész!

C°/

Szabb: szezonértékelés

Szerző: triple
2012-08-23 21:35:00
Az idény véget ért bár, és sportsikerekben nem bővelkedett, a végére sikerült beiktatni egy meglepetést.
Hirdetés

A versenyszezonnak vége, de ha eredményekben nem is volt olyan gazdag, mint amit már megszokhattatok tőlem, az év utolsó versenyére mégis szolgálhattam egy nagy meglepetéssel. A világon első alkalommal csináltunk két személlyel egy Pro Stock dragbike-on gyorsulást Vangel Andi playmate-tel!

Borsay Szabolcs

Mivel életében most első alkalommal ült motoron, nem teljes gázzal rajtoltam és a kuplungot sem dobtam el, csak ráengedtem de így is 9,9 mp alatt teljesítettük a 402 méteres versenytávot, ami úgy gondolom, nagyon jó időnek mondható. Mivel jól összebarátkoztunk, több közös ötletünk is lett a jövőt illetően.

A nagyobb sportsikerek sajnos azért nem jöttek, mert az idei évre egy teljesen új versenymotort építettünk, ami rengeteg időbe és pénzbe került. A technika akár az Európa-bajnokságon is megállná a helyét, de ennek a beállítása rengeteg időt, pénzt igényel, és mi csak a szezon végére találtuk meg azokat a beállításokat, amivel jól működik.

Borsay Szabolcs

A tél folyamán nagyobb sűrítéssel és pár új alkatrésszel több lóerőt fog tudni a motor, így talán az Eb-n is felvehetjük a versenyt a legjobbakkal!


Hirdetés

Szólj hozzá!

Mielőtt hozzászólnál, kérjük ezt olvasd el.

A Gyorsulás Rovat Hírei

BMW S 1000 RR és a két kihívója, Veyron és Aventador

A BMW superbike-ja mellé egy Bugatti és egy Lamborghini - azaz együtt kb. 1.900 lóerő - állt oda a rajthoz.

Le a dragsterről, 370 km/óránál

Az ausztrál dragversenyző, Chris Matheson 370 km/óra fölötti sebességnél esett le a motorról Eastern Creekben. Pár nap kórház után hazaengedték.

Készül a Triumph-rakéta

Sebességrekordra hajt a Triumph, felkészítés alatt a Castrol Rocket.

Borsay Kunmadarason: 274 felett, nyolc alatt

Végre-valahára Szabolcs motorja úgy ment, ahogy azt a versenyző és csapata megálmodta. Az első hazai építésű motor 8 mp alatti idővel!
Hirdetés

Hirdetés

Kapcsolódó termékek: