Motorinfo.hu - Motoros hírportál

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Csatlakozz közösségünkhöz és légy naprakész!

-4°C°/

Ducati sportigazgatója: Nehéz lesz megállapodni Doviziosóval

Szerző: triple
2018-01-07 00:00:01
Andrea 2019-ben jelentős fizetés emelést fog kérni de a költségvetésünk nem korlátlan.
Hirdetés

Paolo Ciabatti nyilatkozott a napokban, hogy gondok lehetnek a legjobb versenyzőjük szerződés hosszabbítása körül, mivel Jorge Lorenzo fizetése évi 12,5 millió euró ezért valószínűleg csapattársa is hasonló összeget fog kérni a folytatásért.

 Ducati GP 2018

Ráadásul az olasz versenyző jóval sikeresebb évet zárt mint a volt világbajnok, így teljesítmény arányosan jogos is a kérés de a versenyigazgató hangsúlyozta, hogy a költség keret nem korlátlan így nehéz lesz megállapodni.

Andrea szerződése 2018-ban jár le és hamarosan megkezdődnek a tárgyalások a csapat és a versenyző között ( már Sepang után kezdődnek a tárgyalások).

„Természetesen tudjuk, hogy Dovizioso hasonló ajánlatot vár mint Lorenzo kapott de nem tudunk mindent elkölteni mert fejlesztési tartalékot is kell képeznünk „

A Ducati részéről ez érthető is bár kívülről nekünk úgy tűnik kicsit elkottázták az erővonalakat és arra a „lóra” tettek nagyobb összeggel ami jelenleg nem képes őket a sikerek közelébe tartani. Dovi nélkül pedig a legjobb fejlesztési csomag és tartalék is kérdéses eredményt jelenthet.

 Ducati GP 2018

Ott van még a szatellit csapatnál jól teljesítő Danilo Petrucci illetve a Suzukinál botladozó volt versenyzőjük Iannone. Persze az sem reális, hogy egy csapaton belül a sikeres versenyző 1,5 millió euróval míg a kevésbé eredményes csapattárs 12,5 millió euróval távozik év végén.

Ciabatti ellentmondott minden olyan pletykának, hogy két vázat fejlesztenek a versenyzőknek. Az új váz széles testreszabási lehetőségeket fog nyújtani amitől javulást várnak, a  váz egy tovább fejlesztés és nem új generáció. „ Ez nem forradalom hanem evolúció”.  


Hirdetés

Szólj hozzá!

Mielőtt hozzászólnál, kérjük ezt olvasd el.

A MotoGP Rovat Hírei

Desmosedici GP 2018 – még több lóerő

A vörösök nem titkoltan nyerni akarnak az idei szezonban

Lemaradtál a heti MotoGp hírekről?

Segítünk! Egy cikkben zanzásítottunk minden fontosnak tűnő információt!

Nagyon szoros a Dakar a hatodik etap után.

A francia Antoine Meo vezet de nem dőlhet hátra egyetlen per erejéig sem

Brutális motoros baleset a Dakaron - VIDEÓ

Rodrigues helikopteres mentésre szorult egy szerencsétlen földet érés után
Hirdetés

Hirdetés

Kapcsolódó termékek: