Motorinfo.hu - Motoros hírportál

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Csatlakozz közösségünkhöz és légy naprakész!

C°/

Monza a Pirellik ellen

Szerző: marcello
2012-05-08 19:10:00
Szegény pirellisek a gumikat érő terhelésről szóló videó készítésekor még nem tudhatták, hogy a versenynapon szakadni fog az eső. De azért érdekes.
Hirdetés

Superbike nagydíj már régen sült el ilyen rosszul, mint a múlt vasárnapi monzai felvonás az Autodromo Nazionale aszfaltcsíkon, és nem csupán azért, mert a hirtelen lezúduló özönvízszerű esőzés tönkrevágta a versenyeket (az első futamot törölték, a másodikat félbeszakították a versenybírók, sokak ellenszenvét kiváltva döntésükkel). Hanem azért, mert nagyok voltak az elvárások - úgy harangozták be az olasz hétvégét, mint az SBK 25. jubileumának méltó megünneplését - és a helyszín valóban ideális lett volna egy születésnapi motoros parádéra, csak sajnos épp az ellenkezője valósult meg.

Bemutatunk viszont egy videót, ami fügetlenül a sportszakmai aktualitásoktól hordoz érdekes tartalmat a Superbike motorokon feszülő gumiabroncsokat érő terhelésekről. Monza e téren extrém pálya, de nyilvánvalóan nem csak ez a ring rejteget kihívásokat a komplett mezőnyt ellátó olasz gyártónak (angolosok előnyben).


Hirdetés

Szólj hozzá!

Mielőtt hozzászólnál, kérjük ezt olvasd el.

A Műhely Rovat Hírei

Elmúlt az ősz és beköszönt a tél, avagy téli tárolás okosan

Hogyan tároljuk télen a motorunkat és mivel érdemes készülni a következő szezonra? Összeszedtünk pár fontos gondolatot.

Minden, amit tudni akarsz a levegős Showa villáról

Egyre nagyobb teret nyer a terepmotorozás egyik friss fejlesztése, a levegős rugózás. A világbajnokságon már évek óta tesztelik, és eléggé különböző véleményeket lehet hallani róla. Most részletesen bemutatjuk, mit tud a Showa újdonsága.

Moto Guzzi Sprinter

A svájci Gannet Design meglehetősen érdekes grafikus koncepciója.

Suzuki GS 550 LHC Agent Orange

Narancsos ügynök a balkezesektől, avagy egy simulékony café racer Amszerdamból.
Hirdetés

Hirdetés

Kapcsolódó termékek: