Motorinfo.hu - Motoros hírportál

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Csatlakozz közösségünkhöz és légy naprakész!

C°/

JMR Honda CX500 Racer

Szerző: triple
2014-08-14 00:00:00
Korrekt kis építés Idahóból.
Hirdetés

 A JMR Custom Bikes and Repair Shop egy kis, ám annál patinásabb műhely az USA Idaho államában, Garden City-ben. Több, mint hatvan éve foglalkoznak motorépítéssel üzletszerűen. A JMR mozaikszó, a Josh Mott Racing rövidítése, valójában pedig Josh Mott az alapító atya, Randy fia – a kölyök tíz éves korától vesz részt aktívan a garázs életében.

Azóta már a harmadik generáció is felnőtt a szerszámok és alkatrészek rengetegében, ami miatt pedig most az idahói custom-dinasztiával foglalkozunk, az nem más, mint az egyik legkomolyabb Honda-átirat, ami az utóbbi időben a világhálón szembejött.

great

great

great

Ez egy CX500 Racer névre keresztelt alkotás, egy kis kézműves-remekmű. Alapja egy 1979-es CX500, amit a Mott család balesetesen szerzett be. Az újjáélesztést azzal kezdték, hogy kimentették a roncsból, ami menthető volt (váz, motor), majd helyére rakták a villanyblokkot (a JMR által szabott hasidom rejti), leszerelték az airboxot és a helyére kúpos szűrőt raktak. A hátul keletkezett nagy üres teret egy meglehetősen látványos kipufogórendszer tölti be, amit egy az egyben a JMR készített. Nagyon baró, ahogy elkanyarodnak azok a csövek. A kép az Öhlins rugókkal teljes, na meg a megkurtított telóval és egy Honda CL360 villahídjával. A fényszóró egy Yamaha XS650-é volt valaha, a fej- és farokidom házi gyártású, a műszerpanel Trail Tech gyártmány.

great

great

great


Hirdetés

Szólj hozzá!

Mielőtt hozzászólnál, kérjük ezt olvasd el.

A Műhely Rovat Hírei

Elmúlt az ősz és beköszönt a tél, avagy téli tárolás okosan

Hogyan tároljuk télen a motorunkat és mivel érdemes készülni a következő szezonra? Összeszedtünk pár fontos gondolatot.

Minden, amit tudni akarsz a levegős Showa villáról

Egyre nagyobb teret nyer a terepmotorozás egyik friss fejlesztése, a levegős rugózás. A világbajnokságon már évek óta tesztelik, és eléggé különböző véleményeket lehet hallani róla. Most részletesen bemutatjuk, mit tud a Showa újdonsága.

Moto Guzzi Sprinter

A svájci Gannet Design meglehetősen érdekes grafikus koncepciója.

Suzuki GS 550 LHC Agent Orange

Narancsos ügynök a balkezesektől, avagy egy simulékony café racer Amszerdamból.
Hirdetés

Hirdetés

Kapcsolódó termékek: