Motorinfo.hu - Motoros hírportál

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Csatlakozz közösségünkhöz és légy naprakész!

C°/

Suzuki GS 550 LHC Agent Orange

Szerző: triple
2014-08-19 06:00:00
Narancsos ügynök a balkezesektől, avagy egy simulékony café racer Amszerdamból.
Hirdetés

Már jó sok idő eltelt azóta, hogy egy bizonyos Lars Amszterdamból, aki foglalkozását tekintve dj valahol a holland főváros éjszakájában, megálmodott magának egy motort. Mint azt már sokan megálmodtuk magunknak... egy motor, amely hűen kifejezi építője egyéniségét, amivel éppúgy örömteli minden egyes közösen megtett méter, mint ahogy öröm volt az építés minden perce a műhelyben.

great

A pontosság kedvéért az építő maga nem a lemezlovas volt, hanem a zwollei székhelyű Left Hand Cycles (LHC). Ez egy viszonylag új formáció, alig három éve kezdték meg tevékenységüket. 

great

great

great

Az LHC vezetői, Richard és Lex két egészen pontos utasítást kaptak a jó Larstól. Az egyik az volt, hogy a motor legyen négyütemű. A másik, hogy a tank színe nem lehet más színű, mint "oranje", ami tükrözi a tulajdonos patrióta lelkületét.

great

Némi keresgélés után az LHC-sek rátaláltak egy viszonylag jó állapotban lévő Suzuki GS 550-re, ami ideális kiinduló alapot jelentett. Átfényezték a vázat, leszedték a sallangot, és egy ad hoc új nyereggel látták el a masinát. Új kipufogó került fel (házi készítés), a gumikot Dunlop K70-re cserélték. A végeredmény egy tetszetős café racer lett, amely keresztségben a Suzuki GS 550 Agent Orange LHC #9 nevet kapta, utalva arra, hogy ez az LHC kilencedik nyilvános építése. A korábbi munkáik megtekinthetők a cég blogján.

great


Hirdetés

Szólj hozzá!

Mielőtt hozzászólnál, kérjük ezt olvasd el.

A Műhely Rovat Hírei

Elmúlt az ősz és beköszönt a tél, avagy téli tárolás okosan

Hogyan tároljuk télen a motorunkat és mivel érdemes készülni a következő szezonra? Összeszedtünk pár fontos gondolatot.

Minden, amit tudni akarsz a levegős Showa villáról

Egyre nagyobb teret nyer a terepmotorozás egyik friss fejlesztése, a levegős rugózás. A világbajnokságon már évek óta tesztelik, és eléggé különböző véleményeket lehet hallani róla. Most részletesen bemutatjuk, mit tud a Showa újdonsága.

Moto Guzzi Sprinter

A svájci Gannet Design meglehetősen érdekes grafikus koncepciója.

JMR Honda CX500 Racer

Korrekt kis építés Idahóból.
Hirdetés

Hirdetés

Kapcsolódó termékek: